SIOE Sverige

Racism is the lowest form of human stupidity, but Islamophobia is the height of common sense

Baby isbjörnar och etnisk rensning

Posted by sioesverige på juli 28, 2008

Baby Isbjörnar och Djurs Beteende

Baby Isbjörnar är så söta och kramgoa och du kan inte låta bli att vilja krama dem. Isbjörnar däremot är territoriella och vandrande vilddjur som har upptäckt att danska medborgare är ett lätt byte och förmodligen ganska smakliga…

//sioesverige.files.wordpress.com/2008/06/sioefull.gif” cannot be displayed, because it contains errors.
https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearhitherethumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearhighfivethumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/babypolarbeariownthisicefieldthumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearplayballthumb.jpg
//sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearihavesnowonmypawsthumb.jpg” cannot be displayed, because it contains errors. https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearisitreallymorningthumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearwhohasabigtummythumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearsleepthumb.jpg
https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/babypolarbearandmommypolarbearthumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearfeedmethenisleepokthumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearhugmethumb.jpg https://sioesverige.files.wordpress.com/2008/07/cutebabypolarbearnowisleepthumb.jpg

Danska medborgare – som du kommer lära dig i denna video – behöver inte bege sig ut på isen i Grönland for att bli anfallna, attackerade och jagade från sina läger för att söka skydd i säkrare områden. Danskar behöver bara stanna hemma.

Vi ber att du tar dig tid att besöka SIOE International och SIOE Danmark och åtmistonde blir medveten om den situation som har utvecklats och hållits gömd för oss av våra regeringar här i Europa och av media som verkar leva i ett alternativt universum. Senare nästa månad står SIOE Sverige stolta sida vid sida med våra danska bröder på Århus Rådhusplats klockan 12:00 – 14:00 den 23 augusti 2008 och låter det bli känt att de hemska saker som gjorts emot icke-muslimer i Gellerup inte kan få lov att fortsätta. Ta reda på mer genom att klicka här http://tinyurl.com/5z9vya , låt oss få veta att du förstår och att du också kommer att stå upp emot rasism och islamisering. Om du skulle vilja resa med oss från Sverige till denna demonstration i Danmark, tala om det för oss, vi skulle hemskt gärna se att du följer med oss.

Besök de olika SIOE-sajterna ofta och försök hålla dig informerad, och när du känner dig stark nog att räcka ut en hand och gå med oss, tag kontakt.

Vi söker just nu aktivt efter medlemmar som har möjlighet att göra så mycket de kan, även om det så bara är att bli en regelbunden läsare. Om du däremot känner dig motiverad, och inser att ”Nu får det vara nog”, så är ditt arbete välkommet. Du kan nå ”SIOESverige”, https://sioesverige.wordpress.com/ , via gmail.com och du kan nå SIOE International genom att använda emailadresserna som är listade på SIOE Internationals webbsajt, http://sioe.wordpress.com/ .

Islamister i Gellerup-parken utanför Århus anser att området är deras privata egendom!

De har terroriserat alla andra invånare för att de inte är muslimer – ÄR INTE DETTA RASISM? Nu har de lyckats jaga bort många av de grönländska familjerna ifrån området, till och med med hjälp utav Århus kommun, som nu borde ha en väldigt dålig smak i munnen.

Århus kommun flyttade de grönlädska familjerna istället för att be polisen arrestera och deportera islamisterna! Polisen har också hjälpt islamisterna för klagomål från grönländarna blev ignorerade, och polisen agerade inte förrän saken kom ut i media. Ännu ett exempel på hur Danmark hjälper och skyddar brottslingar, men ignorerar offren för deras brott – det är en mycket tråkig trend och den rättfärdigas genom att man talar om mänskliga rättigheter och är naivt blödiga. Ett lysande exempel på hur vi inte lär oss av historien. Vår regering och det danska parlamentet beteer sig som koallitionen under kriget, men effekten är densamma. Vi hjälper och samarbetar med samhället-skär ner på vårt försvar och säljer Danmark till utlänningar, något som bara är dåligt för danskarna. JAG LÄNGTAR EFTER HOLGER DANSKES ÅTERKOMST! Hans ande lever åtmonstonde kvar i form av organsationen SIAD (Stoppa Islamiseringen Av Danmark), som har många och ett ökande antal supportrar, så vi kan återetablera vår förlorade demokrati och vår frihet att vara annorlunda, och få leva i vårt eget land.

Det borde vara tydligt för alla att islam är en rasistisk religion som inte tolererar meningsskiljaktigheter eller andra religioner, och som kämpar emot demokratin på alla sätt. Islam verkar genom skräck och terror, precis som deras NAZISTISKA allierade. Ja, det är inte känt av många människkor, men Mellanösterns islamister, speciellt de i palestina, hade ett mycket nära samarbete med Hitler och Nazi-Tyskland både före och under andra världskriget.

De tjänade båda på detta samarbete, både vag gällde elimineringen av det judiska folket, men det islamiska folket hjälpte också Hitler att hålla England upptaget i Palestina och Nordafrika genom upplopp och demonstrationer i dessa områden. Hitler trodde att han kunde regera över Europa som han ville. Han var till och med sedd som den 12:e imamen då han sände pengar och vapen till stor-muftin i Jerusalem för att hjälpa till att fördriva judarna ut ur området – när så Tyskland ville det, så startade den judiska immigrationen till Palestina igen.

En annan version av ”den slutgilitiga lösningen”. All denna information kan hittas i en nyligen publicerad bok skriven av två forskare vid namn Klaus-Michael Mallmann och Martin Cüppers, släppt av The Information Society Publishers. Jsag kommer att ge en fullständig rapport om den. Det är inte upplyftande läsning! Man kan mer eller mindre säga att kriget är inte över ännu och det är inget vanligt krig, utan något ännu farligare – en osynlig armé av dolda vapen med en mänsklig sköld av kvinnor och barn och en hemsk exploatering av vårt demokratiska samhälle.

Islamister i Gellerup-parken och i resten av Danmark borde behandlas som lagbrytare och borde alla bli sända tillbaks till deras respektive hemländer – jag är säker på att de där blir mottagna som hjältar! Vad gäller autonoma aktiviteter så skulle dessa bli straffsatta enligt dansk lag, då de är precis som de samhälls-sabotörer och informatörer som fanns under kriget.

Nu måste det danska folket vakna upp och agera med att bojkotta och omvända allt islamiskt inflytande. Om muslimer vill bo i Danmark, så måste de inordna sig och bli integrerade i det danska samhället.

G. Jørgensen

SIOE Sverige kommer som sagt att resa till Danmark nästa månad för att ansluta sig till denna demonstration i protest emot den etniska rensningen som rasistiska islamiska invandrargrupper utövar i Gellerup.
Det vore till stor hjälp om du ville hjälpa till att sprida budskapet om vad som händer där och att det blir en demonstration den 23 augusti i Århus i Danmark.
Det låter vansinningt, men i USA så belutade de islamiska somaliska taxichaufförerna att om du klev av planet och luktade alkohol eller hade en flaska alkohol med dig eller till och med om du var blind och hade en ledarhund så kunde du inte komma in i en taxi för att ta dig från flygplatsen. Detta var införandet av Sharia-lagar på Minneapolis flygplats.
Regeringen ansätter alla möjliga slags mångfaldsministrar som skall hjälpa oss bli vana vid de mängder av människor som kommer i båtar och på flygplan in till våra områden.
Varför använder de inte dessa ministrar för att förklara till de nya invandrarna att vi bor i städer och att det här är kulturen i det land de just har kommit till och att de måste förstå hur saker och ting fungerar här och bli integrerade?

Ett svar to “Baby isbjörnar och etnisk rensning”

  1. Sofia said

    Jag såg videon på YouTube, och kända att jag måste kolla eran website också.

    Jag lider med danskarna!!! En del områden här hemma är också rätt hemska, och något är definitivt fel med invandrarpolitiken – det verkar som om det är VI SVENSKAR som måste integreras och inte de som KOMMER HIT!

    Tack för att ni finns – jag skall definitivt komma tillbaks och läsa mer. 🙂

Lämna en kommentar